Landslag

Håndballgutta overkjørt av danskene

Et skadeskutt norsk herrelandslag måtte lørdag gi tapt for danskene som satte hele førti baller i nettet bak Norges målvakter.

Til lørdagens kamp var det to nye forfall i den norske troppen. Kristian Kjelling og Christoffer Rambo som stod for over halvparten av Norges mål i torsdagens kamp mot Tyskland måtte melde avbud da begge slet med småskader som de ikke ville ta noen sjanser med.

Med de to storskytterne ute var det duket for masse spilletid til både Erik Rafoss og Espen Lie Hansen.

De norske håndballgutta kom dårlig ut fra start av kampen hvor danskene fikk lov til å score hele tre ganger førde norske gutta får nettkjenning. Danskene har et godt tak på det norske laget og får en ledelse på seks mål før Norge får rettet litt opp på intrykket.

Erlend Mamelund kommer inn på banen og den danske seksmåls ledelsen blir sakte og sikkert spist opp frem mot pause. Etter en god avslutning av de norske gutta hvor både Erlend Mamelund og Espen Lie Hansen bidrar stort, kan lagene gå til pause med uavgjort 17-17.

– Vi får litt mer trykk når Erlend Mamelund kommer inn, og Espen Lie Hansen spiller en god første omgang. Vi får ta med oss første omgangen videre, sier Robert Hedin til TV2 etter kampen.

Og, det er nok det eneste Robert Hedin kan ta med seg videre av positive ting fra lørdagens kamp. For i andre omgang rakner det totalt for de norske håndballgutta. Hele tre og tyve baklengs og kun ni fremover er ikke en statistikk som er i nærheten av godkjent uansett hvor mange skader og hvilken motstander man møter.

Et offensivt dansk forsvar skapte store problemer og resulterte i mange tekniske feil og feilpasninger rett i hendene på danskene. Noe som igjen resulterte i flere kontramål.

KAMPFAKTA:
Danmark – Norge, Supercup (Tyskland)
Resultat: 40-26 (17-17)

To Top
X