Landslag

Håndballgutta møter Makedonia og skal løpe dem møre

I denne situasjonen blir Bjarte Myrhol tatt så hardt at det resulterer i et rødt kort for Ludovic Fabregas | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Bjarte Myrhol er en garantist for norske mål. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Etter halvannen uke med kamper er det kommet til sluttspill i VM, og håndballgutta får ende mere press på seg. For nå er det vinn eller forsvinn!

Reisen er gått gjennom hele Frankrike fra vest til øst og skistedet Albertville. Også kjent for vertsby under Olympiske Leker i 1992. Lørdag ettermiddag møter Norge Makedonia med hærfører Kiril Lazarov i spiss. En mann som alene kan velte ethvert lag, også Norge om vi ikke passer på.

I EM sist år klarte Norge en uavgjort mot Makedonia, og er ikke de norske gutta skjerpet kan det fort hende at det ikke holder. Men, med full konsentrasjon og norsk spill opp mot det beste skal det være en klar norsk seier.

For når det norske kontringsspillet kommer igang og vi scorer på sjansene, har det blitt en «killer» for våre motstandere. Kan vi i tillegg få foret ballen inn til våre linjespillere, spesielt Bjarte Myrhol, i etablert angrep så føler vi oss tryggge.
Vi skal rett og slett løpe Makedonia møre for å slå de, vi er bedre trent!

Usikkerheten ligger i det etablerte forsvaret hvor vi til tider er for svake og lar skytterne komme for enkelt til. Men, det er vi sikre på at gutta tar tak i idag!

Dagens 1/8-dels finaler
Norge – Makedonia
Frankrike – Island
Russland – Slovenia
Brasil – Spania

To Top
X