Landslag

Håndballfest i Oslo Spektrum – få med deg to landslag i verdensklasse!

17. juni bør settes av til en helg i tigerstaden for alle som er glade i håndball. Da skal nemlig både herre- og damelandslagene i aksjon mot Litauen og Frankrike. Damene spiller treningskamp, mens herrene skal prøve å kvalifisere seg til nok et mesterskap etter vinterens imponerende sølv i VM.
Ettersom damenes kamp er den minst viktige, er det naturlig at de starter ballet klokka 17.00. Deretter følger herrenes kamp mot Litauen, hvor våre beste menn skal forsøke å revansjere det pinlige tremålstapet fra oppgjøret i Baltikum. Dette nederlaget har ført til at laget er på etterskudd i kampen om en plass i mesterskapet som spilles i Kroatia i andre halvdel av januar neste år.

Bare seier i de to neste kampene er godt nok

Håndballgutta må derfor ta seg i nakken og vinne de to neste kampene hvis det skal bli et nytt sluttspill neste vinter, og på Mr Green finner du et av nettets bredeste underholdnings- og spilltilbud hvor du kan velge mellom tradisjonelle casinospill og oddstipping på lagidretter. Betting på håndball har kanskje ikke den samme appellen som eksempelvis fotball, men husk at oddsen for uavgjort er mye høyere i denne idretten. Du får som oftest godt over ti ganger pengene for å tippe på dette utfallet, noe som gjør håndball til en perfekt sport for gamblere som våger å ta risiko. Uavgjort er allikevel ikke godt nok for håndballgutta i de to neste kampene, og det er bare full pott som gjelder hvis det skal bli tur til Kroatia neste vinter.

Christian berge og håndballgutta jubler

Troppen

Trener Christian Berge har tatt ut en bred tropp, og det forventes at han har satt et lag etter de tre treningskampene mot Island, Sverige og Polen i Terningen Arena. Den 23 mann store troppen inneholder flere sterke navn som forhåpentligvis klarer å styre skuta på rett kjøl og sikre en plass i januars EM. Håndballgutta spilte seg nemlig for alvor inn i folkets hjerter denne vinteren, og det er derfor synd hvis de skulle mislykkes å kvalifisere seg til det påfølgende mesterskapet. Kaptein Bjarte Myrhol og co. bør allikevel ha nok kvalitet i laget til å passere Litauen på tabellen i løpet av de neste to kampene.

Kvinnelandslaget

Håndballjentene er på sin side allerede kvalifisert til VM i Danmark i desember i kraft av å være regjerende verdensmestere. Den islandske landslagssjefen Thorir Hergeirsson tok ut en stor tropp til samlingen i Algarve, og blant de største stjernene finner vi velkjente navn som Nora Mørk og Camilla Herrem. Laget skal møte Frankrike to ganger, hvor den første kampen går av stabelen 15. juni. Du kan derfor se denne kampen hvis du ikke får tak i billetter til dobbeltkampen på lørdagen.
De norske jentene er selvsagt favoritt til å forsvare VM-gullet i desember, og det er derfor viktig å finpusse formen og prøve nye spillere i kampene mot Frankrike. Dette er derfor en ypperlig anledning for deg som tilskuer å oppleve nye spillere og formasjoner, og kanskje dukker det opp noen nye stjerner som kan spille seg inn i folkets hjerter når alvoret starter i desember.

To Top
X