Andre nyheter

Hampus Jildenbäck kompletterer Haslumtroppen

Haslum HK kunne i dag melde at de har signert en avtale for sesongen 2012/2013 med svenske Hampus Jildenbäck som kommer fra nyopprykkede Bodø HK.

– Hampus er en rask eksplosiv spiller som vi ønsker å bruke som høyre bakspiller. Han er en type spiller som kommer til å passe godt inn i vårt spillesystem. Med Hampus på laget skal vi fortsatt kjempe i toppen av norsk håndball, forteller Haslums trener Tom Eirik Skarpsno.

Selv er svensken som ble toppscorer i 1.divisjon med sine 165 mål sist sesong meget fornøyd med signeringen.

– Det er deilig nå som avtalen er på plass. Jeg ser frm i mot å spille kvalik til CHampions League med Haslum som har et spennende lag. Jeg liker trenerens syn på hvordan håndball skal spilles og ser frem til å jobbe sammen med han. Jeg tror at han kan hjelpe meg å ta ytterligere et steg i min utvikling som spiller, sier Hampus Jildenbäck.

Ifølge Hampus’ agent Martin Klette var Haslum HK eneste norske alternativ i og med at Hampus var veldig interessert i å spille Champions League. Haslum kan med dette være et springbrett ut i Europa for Hampus forteller Klette.

– Spillerstallen er nå komplett, og vi gleder oss til ta fatt på en ny sesong. Hampus kommer til å være en målgarantist og vil bidra sterkt til at vi opprettholder vår posisjon i norsk håndball, sier sportslig leder i Haslum HK, Ove Kristensen.

To Top
X