Norsk håndball

Gunnar Pettersen møter sønnen i 1.divisjonsoppgjør

Førstkommende lørdag er det duket for internt oppgjør i familien Pettersen. Senior, Gunnar Pettersen, møter sønnen Anders i et oppgjør mellom Sandefjord og OSI håndball i 1.divisjon.

Gunnar Pettersen er trener for Sandefjord Håndball, mens Anders Holand Pettersen er trener for studentlaget OSI Håndball fra Oslo. Klokken 14.00 braker det løs i Domus Athletica som er hjemmearena for OSI.

Sandefjord storfavoritter

Begge lag ligger i den nedre enden av tabellen. OSI under streken og Sandefjord rett over streken. Begge lag har kun en seier med seg inn i kampen lørdag, så spørsmålet er hvem som kan juble høyest når sluttsignalet går.

Selv så mener OSIs trener Anders Holand Pettersen at favorittstempelet ligger hos Sandefjord Håndball.

– Sandefjord bør slå oss 9 av 10 ganger, så her er alt presset på Sandefjordingene. Vi skal slå underfra og opp, sier Anders Holand Pettersen på spørsmål fra sine egne i OSI.

– Fordelen er at jeg er oppvekst med håndballtankegangen til min far, så jeg vet hvordan Sandefjord mest sannsynlig ønsker å spille. Når det er sagt, så har nok Sandefjord et noe bedre lag på papiret. Jeg håper derfor på at de mange fra Vestfoldområdet (hos OSI red.mrk) vil gi det lille ekstra i et slikt oppgjør, godt tenningsnivå og lyst til å prestere kan man komme langt med! Så er det klart at vi nok må ha noen flere ess i ermet skal vi ta med oss 2 poeng fra denne kampen, forteller unge Pettersen i et intervju til OSI

To Top
X