Russland skal i kne på gulljentenes vei til finale

I dag er det Russland som skal få smake Norges medisin. Vi har gjort det flere ganger allerede i år, og det kommer til å bli gjentatt lørdag ettermiddag. Marit Breivik er klar med taktikken, Kristine Lunde og Tonje Larsen med sine eminente skudd og Karoline Dyhre Breivang er klar for å få alt som nærmer seg vårt mål i kne.

Kommer de norske håndballjentene godt avgårde fra start i kampen kommer Russland aldri til å ha en sjanse til å ta de norske jentene igjen. Russland kan nok hente opp noen mål til tider, men å ta seieren etter to ganger tredve minutter er de nok for svake til.

Vi ser frem til å se Norge – Russland på vei til EM-finale.

This entry was posted on Saturday, December 13th, 2008 and is filed under EM 2008 i Makedonia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Legg igjen en kommentar