Skandaledømming i Norges åpningskamp

Norges håndballjenter åpnet mot Spania i dag, men det skulle se ut til at de også hadde en annen motstander på banen. For de to kvinnelige dommerne fra Serbia hadde et ekstremt markeringsbehov og manglende kompetanse i forhold til det hva man kan forvente av to EM-dommere.

Spesielt to hendelser i kampen markerer seg, og det er når ballen blir dømt i mål uten å ha vært over målstreken og når Marta Mengue forsøker å løpe igjennom Tonje Larsen. I tillegg får Katrine Lunde Haraldsen klar beskjed om at det er dommerne som bestemmer når det skal tørkes, noe som forsåvidt er helt greit så lenge det ikke gambles med håndballspillernes sikkerhet på banen.

Men, uansett starter Norge svakt og slipper Spania alt for lett til som gjøre at spanjolene fort kommer foran med noen mål. Manglende samhandling i forsvar og et totalt fraværende kontraspill gjør at det hele tiden må kjempes litt mer enn hva en skulle tro var nødvendig mot en motstander Norge var kjempefavoritt til.

Norges gulljenter så absolutt ikke som et gullag i denne kampen og selv med 2-3 måls ledelse og mulighetene til å dra i fra ble utnyttet på en særdeles dårlig måte.

Alt i alt tror skal Norge være glad de fikk med seg det ene poenget med resultatet 21-21.

This entry was posted on Wednesday, December 3rd, 2008 and is filed under EM 2008 i Makedonia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Legg igjen en kommentar