Håndballjentene er våre gulljenter

Vi benytter anledningen til å kalle håndballandslaget for kvinner “Gulljentene” nå som det går så godt for dem. Med OL-gull i sommer og en ekstremt god oppkjøring mot EM i Makedonia, så har hele Norges befolkning store forventninger til hele Norges gulljenter!

I dag starter EM og derfor har vi satt av plass til masse håndballstoff i samarbeid med handballmagasinet.no! Her skal vi fylle på med så mye stoff vi kan fra de norske EM-deltagerne og ønsker du å lese om de andre landene finner du det på handballmagasinet.no.

Selvsagt vinner Norge gull i håndball-EM 2008
Er du ikke medlem i Facebookgruppen – Selvsagt vinner Norge gull i håndball-EM 2008 – enda så anbefaler vi deg å være med å vise din tillit og støtte til de norske håndballjentene gjennom å melde deg inn i denne gruppen!

This entry was posted on Tuesday, December 2nd, 2008 and is filed under EM 2008 i Makedonia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Legg igjen en kommentar