Landslag

Golden League: Frankrike sviktet igjen

Marie-Paule Gnabouyou satte åtte mål mot Russland i Golden League, men dette var ikke nok til å vinne kampen. Russland vant 26-24. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Russland og Frankrike møttes i lørdagens første kamp i Golden League i Århus. Frankrike som tapte, 27-32, mot vertene Danmark fredag overbeviste ikke i fredagens oppgjør og hadde lørdag muligeten til å rette opp dette inntrykket mot Russland som delte poeng mot Norge, 25-25, fredag.

Første omgang i lørdagens oppgjør var preget av mange feil fra begge lag og dermed en del spill frem og tilbake uten den store underholdningsverdien.
Skal vi imidlertid trekke frem noen må det være Frankrikes Mariama Signate som viser at hun kan prikke inn mål så lenge ingen kommer ut og tar på henne, og ikke minst Marie-Paule Gnabouyou.

Men, Mariame Signate og Marie-Paule Gnabouyou kan ikke vinne kamper alene, og selv om deres lagvenninner til tider viser gode takter fremover på banen var det ikke nok til å ta poeng mot Russland. Igjen var Frankrike det svakeste laget og står nå med to tap før de søndag skal møte Norge i Golden League.

Russland – Frankrike
Resultat: 26-24 (14-12)
Utvisninger: FRA 1 x 2 min, RUS 5 x 2 min

To Top
X