Andre nyheter

Gode råd hvis du vil oddse på håndball

Her kommer vi med 5 råd du bør ha in mente hvis du skal spille på håndballkamper. Så ta en nærmere titt nedenfor, og se om du gjør det bedre neste gang du ser håndball på TV.

Ikke spill på uavgjort

Det er mange som har spøkt om at det er en god strategi å spille på uavgjort hvis man spiller på italienske kamper. Det er dog ikke mange som sier det samme om håndballkamper.  

Uavgjortkamper i håndball er nesten like sjeldne som regn i Sahara, men siden det inntreffer sjelden, så er det selvfølgelig også høye odds på at det skjer. Hvis du føler deg heldig bør du ta en titt hos forskjellige utbydere for å se hvor det er best odds, og med en Unibet bonus er du sikret en god start på det hele. 

Spill på omvendte omgangsresultater

Håndball er et fysisk spill, og det er ikke alltid laget som vinner første omgang faktisk har nok krefter til å holde ledelsen og ta seieren hjem i 2. omgang.

Sjekk derfor alltid kampstatistikk for begge lag. Er det et av lagene som viser en tendens til å score betydelig færre mål i andre omgang, og er det motsatt for det andre laget at det scorer færrest mål i første omgang og mest i andre omgang?

Hvis dette er tilfelle, kan det å sjanse på at mens det ene laget vinner første omgang, vinner det andre laget seieren i 2. omgang vise seg å være smart.

Spill på vinnermargin

Det tilbys relativt gode odds når det kommer til å gjette forskjellen i målscore mellom de to lagene i håndballkampen. Selv om det scores mye i håndball, kan mange toppkamper være jevne. Det ender vanligvis aldri uavgjort, men 1–3, eller 4–6 målforskjell er ikke unormalt. Og oddsen for å gjette et slikt maktforhold er vanligvis ganske god. 

Spill alltid med handicap 

I håndball er det få kamper som ender med bare ettmålsseiere. Sett derfor alltid et handicapkryss når du satser. Dette gjelder uansett om du spiller på favorittlaget eller ikke. Spill alltid med handicap på enten +/- 2 eller tre mål for å få de beste oddsene på resultatet.

Langskudd mot sterke forsvar

Når det kommer til å gjette hvor mange mål enkeltspillere scorer, kan man bli fristet til å spille på en av lagets toppscorere på streken eller vingen. Vi har her et lite alternativt tips også: Hvis et lag har et enormt sterkt forsvar, sjekk om motstanderlaget har en god odds-undervurdert langdistanseskytter og spill på at han eller hun scorer x antall mål. Som utgangspunkt tyr de fleste lag til lange skudd hvis de har problemer med å komme gjennom et kompakt forsvar. Dette kan spesielt være smart hvis et bunnlag som møter et topplag har en god langdistanseskytter eller to på laget.

To Top
X