Internasjonal håndball

God helg i Europa for de norske lagene

I løpet av helgen har det vært kamper i både Champions League og Cupwinners Cup for de norske kvinnelagene Larvik HK, Storhamar og Byåsen.

Storhamar var det eneste av lagene som hadde hjemmekamp denne helgen. På Hamar var det franske Mios Biganos som kom til duell i Cupwinners Cup.

Duellen endte med en fire måls seier til Storhamars jenter som kanskje ville hatt med seg en litt større margin før returmøtet i Frankrike den 14.februar. For det ble et målkalas, 35-31, på Hamar og det taler ikke til fordel for hedmarkingene.

Sterk seier på bortebane
Byåsen spilte også Cupwinners Cup denne helgen. Turen gikk til Polen hvor de møtte MKS Zagliebe Lubin. Og, med en seier 30-26 på bortebane burde det være en grei match å sikre videre avansement i denne cupen for Geir Oustorps jenter.

Også Larvik HK sikret seg en sterk borteseier i gruppespillet i Champions League denne helgen. Borte mot Leipzig klarte vestfoldingene å sikre seg to poeng og en viktig tre mål seier, 23-20.

Allerede neste helg skal Larvik HK ut i nytt tøft oppgjør i Champions League. Da kommer ungarske Györ på besøk til Larvik. Györ sikret seg forøvrig også to poeng i sin kamp denne helgen med 25-23 over RK Krim Mercator.

Larvik topper dermed sin pulje med ett plussmål mer enn Györ etter første kamp.

To Top
X