Andre nyheter

Gjør deg klar til neste mesterskap!

Det er heldigvis aldri langt mellom mesterskapene i håndball, og vi nordmenn har jo, når sant skal sies, vært ekstremt bortskjemt når det kommer til medaljefangst på kvinnesiden. Herresiden kommer forhåpentligvis etter om ikke så altfor lenge, men i mellomtiden er det bare å glede seg til det kommende europamesterskapet for kvinner som skal arrangeres i samarbeid mellom Ungarn og Kroatia.

De som har vært på håndballkamp i disse landene tidligere vet utmerket godt at stemningen kan løfte taket i hallene, så her er det bare å gjøre seg klar allerede. Turneringen går av stabelen den 7. til 21. desember 2014.

Er du smart bestiller du deg skikkelig hotellrom allerede nå, slik at du er sikret en så god overnatting som mulig. Har du ikke muligheten til å fikse alle utgiftene kontant nå kan det være greit åbetale på en annen måte – sjekk gjerne etter et billig lån.

Det er tre byer i Ungarn som skal arrangere kamper, mens det er to i Kroatia, og er du tidlig ute nå kan du kanskje ordne deg godt tilbud. I Ungarn skal moroa foregå i Györ og der skal hallen Györ Arena restaureres før mesterskapet. I tillegg skal det gå kamper Debrecen i Fonix Hall og i Papp László Budapest Sportaréna i Budapest som er finalearenaen.

I Kroatia er det Varadzin og i Zagreb som er vertsbyer, og kampene går i henholdsvis City Sport Hall og Arena Zagreb. Det ligger med andre ord an til å bli en vanvittig folkefest og et himmelsk trygg i Ungarn og Kroatia inn mot jul i år. Det er faktisk bare andre gangen at to land i fellesskap arrangerer EM i håndball, og den første gangen var i 2010 da Norge og Danmark i fellesskap sto bak arrangementet.

Som sagt; vær tidlig ute og planlegg reisen til Ungarn og/eller Kroatia, og se etter økonomiske råd på denne siden.

To Top
X