Landslag

Gjensidige Cup: Håndballgutta avsluttet med stil mot Polen

Norges håndballherrer, håndballgutta, har de siste dagene fått testet formen i Gjensidige Cup som har gått av stabelen i Terningen Arena på Elverum. På andre banehalvdelen har både Sverige, Island og nå til sist Polen forsøkt å gi nordmennene hodebry.

Håndballgutta vant Gjensidige Cup

I firenasjonersturneringen på Elverum var det til slutt de norske håndballgutta som gikk seirende ut av turneringen. Island, Sverige og Polen måtte se seg slått av de norske håndballherrene.
Turneringen ble avsluttet med en storseier over Polen som så ut som læregutter der de ble løpt fra og rundet av de norske gutta. Hele 41 mål banket Norge inn bak de polske målvaktene.

To strake mot Island og Sverige

Torsdag møtte Norge Island, og gutta fra sagaøya var nødt til å se håndballgutta stikke av med en seks måls seier. Håndballfeberen i Norge, som virkelig fikk et oppsving etter vm-sølvet, fikk bare enda litt mer bensin på bålet, og om det var det som til sist fikk unggutten Magnus Abelvik Rød til å fyre av og avgjøre mot Sverige med sitt eneste mål i kampen kan vi bare gjette på.
For det var bare såvidt det holdt mot de gulkledde fra øst. Med sekunder igjen på kampuret var det uavgjort, 21-21, men med en suser fra unggutten Abelvik Rød var det hjemmepublikummet som kunne juble sammen med håndballherrene.

God oppkjøring mot EM-kvalifikasjonen

Med sine to/tre seire i oppkjøringen mot EM-kvalifikasjonskampene i Belgia onsdag den 14.juni mot Belgia, og den andre EM-kvalifikasjonskampem som er lagt til Oslo Spektrum 17.juni mot Litauen, har håndballgutta funnet den gode bølgen de nå skal surfe videre på for å kvalfisere seg til EM.

To Top
X