Norsk håndball

Geir Daniel Larsen: – Lite fair play

Det er frustrasjon innad i Bodø HK etter cuptrekningen torsdag. For syvende gang på rad må Bodø-gutta spille cupkamp på bortebane.

Reaksjonene på NM-oppsettet lot ikke vente på seg i nord. Bodø trakk regjerende serie- og cupmester Haslum, og nok en gang ta en flytur for å spille om videre avansement i cupen.

Handballmagasinet.nos undersøkelser har bekreftet reaksjonene fra trenerteamet. Sist gang Bodø spilte hjemmekamp i cupen, var i kvartfinalen i 2009. Da var Follo HK på besøk i Bodø Spektrum.

– Det er så lite fair play over det forbundet vårt som det er mulig å få det. Sammenlikne en bortekamp i en annen bydel med vår kamp på andre siden av landet er bare latterlig, uttrykker Geir Daniel Larsen i BHK.

Ønsker regelendring
Både Haslum og Bodø HK spilte bortematcher i 3. runde. Rødtrøyene tok turen til Moss og Herulf, som er en kort kjøretur unna Bærum. BHK på sin side måtte bevege seg 120 mil forrige runde, hvor Fjellhammer var motstander i  Lørenskoghallen.

– Det er på tide at forbundet tar en titt på regelverket. De er nødt til å legge til rette for at alle klubbene kan spille håndball, også i nord, sier Ola Rebtund, klubbkonsulent i BHK.

I følge handball.no sin oversikt over BHKs cupkamper de siste 5 NM-sesongene, har Bodø-gutta spilt kun én hjemmekamp de siste 12 rundene, og 4 på de siste 18.

To Top
X