Andre nyheter

Fullt hus i Bodø!

offisielt-lagbilde_okt08_600px.jpg[singlepic=3,320,240,,center]Landslagstrener Robert Hedin kommer nok til å ha fokus på forsvarsspillet når Håndballgutta møter Belgia i en fullstappet Bodø Spektrum lørdag. Han syntes nok at 29 innslupne mål i 37-29-kampen mot samme nasjon sist onsdag var i overkant. Kampen kan følges på TV2 fra kl. 16.00.

Selvtilliten er det imidlertid intet å si noe på. Det var klart at Kenneth Klev bare skulle spille bortekampen, men vi registrerer at Steinar Ege også har fått lov å reise hjem for å pleie kroppen mot kommende oppgaver. Det betyr at målvaktsparet Svenn Erik Medhus fra Minden og Morten Nergaard fra Elverum ser sin sjanse til å «redde» seg inn i den store betraktningen. Fra før har jo Robert Hedin Ole Erevik «i ermet» som han vet hvor står.

Utover dette er vel Håndballgutta såpass skjerpet at Belgia skal kunne slås slik at man stiller topp motivert for kvalifiseringsinnspurten to ganger mot Makedonia og borte mot Island – til våren. De to beste av de nevnte fire nasjonene går til EM i Østerrike i 2010.

To Top
X