Hovedsak

Full klaff i helgen – her er onsdagens tips for herrekampene

Vi tar en kikk på herrenes runde og tipper resultater for onsdagens kamper.

I helgens runde for kvinner og herrenes kamp mellom ØIF Arendal og Follo traff vi på seks av seks tips! Vi håper denne runden å kunne gjenta dette.

Runar-Bodø
Begge lag står med null poeng etter to runder. Runar forventes å være med i medaljekampen, men da må poengfangsten starte umiddelbart. De er avhengig av at sidebackene Trevland og Rambo treffer mer enn de har gjort i de to første serierundene. Uansett tror vi de slår Bodø greit.
Selv om Bodøgutta helt sikkert fikk seg en positiv opplevelse da Tistedalen ble feid av banen 34-18 i cupen onsdag. Vi tror Runar vinner med 6-8 mål.

Handballmagasinet.no’s tips: H – Spill på kampen hos NordicbetUnibetBetsson

Elverum-Sandefjord
Dette er nok rundens sikreste kamp. Elverum har vært like solide som man spådde i de første kampene. Og særlig på hjemmebane er det tvilsomt om de i det hele tatt kommer til å avgi poeng.
Sandefjord fremstår sammen med Bodø som den største nedrykkskandidaten. Har mange unge talenter, men det holder ikke mot robuste Elverumsgutta. Vi tror Elverum vinner med over 10 mål.

Handballmagasinet.no’s tips: Spill på kampen hos NordicbetUnibetBetsson

BSK/NIF-Oslo S -Haugaland
Nå er navnet til Oslos eneste topplag klart også. I tillegg til å ha fått på plass navnet, har de også fått på plass mye bra spill og mye folk på tribunen oppe på Høgda. Slo Sandefjord med ni mål i cupen på onsdag og viser at det ikke skal være lett å ta med seg poeng hjem fra Nordstrandshallen.
Haugaland har åpnet sesongen godt med fem-måls tap mot Drammen og en knepen seier mot de regjerende mestrene fra Fyllingen. De har en meget smal stall og blir fullstendig avhengig av å holde seg skadefrie. Foreløpig ser det bra ut. Vi tror på en jevn kamp hvor hjemmebanen blir avgjørende.

Handballmagasinet.no’s tips: H – Spill på kampen hos NordicbetUnibetBetsson

Haslum-Stord
Haslum har skuffet litt i serieinnledningen. Tapte på hjemmebane mot Follo i premieren, men slo Bodø borte i den andre kampen. Merker stort savnet av Einar Sand Koren og i tillegg tok Henrik Westegård korsbåndet i kampen mot Bodø og er ute hele sesongen. Så noen kopi av fjorårets sølvmedalje i serien og gull i sluttspillet ser foreløpig tøft ut, selv om det bare er spilt to kamper. Stord har åpnet som forventet. Tap mot Fyllingen og seier mot BSK/NIF-Oslo S.
De er kanskje det mest fysiske laget i Postenligaen og det gjør vondt å spille mot Stord! Vi forventer en jevnere kamp enn mange kanskje tror. Men at Haslum går av med en knepen seier.

Handballmagasinet.no’s tips: H – Spill på kampen hos NordicbetUnibetBetsson

Fyllingen-Drammen
Et ordentlig toppoppgjør mellom de to siste årenes seriemestere. Fyllingen merker allerede belastningen ved å spille Champions League i helgene. Ti ekstra tøffe kamper merkes på en ikke altfor bred tropp med mye unge gutter. De har tapt for Haugaland i serien, og onsdag ble de slått ut av cupen borte mot Follo. Søndag ble det stortap borte mot FCK 34-21 i Champions League. Da spilte verken Svend Magnus Pettersen eller Torbjørn Aamelfot på grunn av skade. Usikkert om de er klare til onsdag.
Drammen har vunnet alle de 3 obligatoriske kampene hittil og avanserte i helgen videre i Europacupen. Slik vi ser det er Drammen per dags dato den største konkurrenten til Elverum om seriegullet. De mønstrer en mer eller mindre skadefri tropp. Og vi tror Marinko Kurtovics gutter tar med seg to poeng hjem fra Bergen.

Handballmagasinet.no’s tips: B – Spill på kampen hos NordicbetUnibetBetsson

To Top
X