Hovedsak

Frankrike er klar for semifinale

I fredagens første semifinale mellom Spania og Frankrike var det Frankrike som viste seg sterkest og tok den første semifinaleplassen.

Frankrike kom godt ut av startgropa og tok en tidlig ledelse mot spanjolene. Allerede etter 19:21 på stillingen 8-4 til Frankrike var den spanske treneren nødt til å ta en timeout.

Med 26:49 på tavla var det Frankrike sin tur til å ta timeout etter en meget dårlig periode hvor spanjolene hadde tatt seg opp til 8-10 og lå kun to mål bak.

En førsteomgang preget av mange tekniske feil og tøft spill som resulterte i hele fem utvisninger totalt. Fordelt med tre til Frankrike og to til Spania. Kampen var fremdeles åpen etter en jevn og lite velspilt første halvdel av kampen.

Frankrike og Spania hadde syv åtte minutter hvorde fulgte hverandre i andre omgang før Frankrike tok litt styring og økte hurtig med enda et par mål. Mye på grunn av tekniske feil hos spanjolene.

Og, det fortsatte vider ut i kampen. Franskrike holdt Spania på trygg avstand og vant til slutt med 27-23.

Norge møter Russland
Om kort tid er det klart for å avgjøre hvem som møter Frankrike i finalen søndag. De norske håndballjentene møter Russland i et klassiskt oppgjør hvor Norge har gode erfaringer med å ta hjem seieren. La oss håpe det også skjer denne gangen.

To Top
X