Norsk håndball

Follo tok første stikk !

Det var duket for en real håndball triller i første kvalik kamp til neste års Postenliga. Falk- Horten hadde lagt allt til rette for en folkefest, men fulle tribuner og god stemning. Follo stilte med fullt manskap, mens Falk måtte klare seg uten Jeppe Søllingvraa (skade) og ikke minst Simen Heyerdahl (langtids skade).

Kampen startet i ett høyt tempo, hvor Falk-Horten yppet seg med en tidlig 4-2 ledelse etter 6 spilte minutter. Etter dette så jevnet kampen seg litt ut. Og Follo tok mer og mer over kampen. Follo viste med sin styrke og lit sleipe triks, at de virkelig vill vinne denne kampen. Derfor ledet Follo fortjent 10-13 til pause.

Andre omgang startet lagene jevnt, og Follo haolder sin tre måls ledelse den første delen av omgangen. Etter dette så kommer Falk inn i en periode hvor de sløser litt med skuddene, samt noen tekniske feil. Dette resulterer i at Follo etter 16 minutter ut i andre omgang har en 7 måls ledese på Falk. Etter dette faller Follo litt i innsatsen, og Falk kan ta innpå mot slutten av kampen.
Noe som resulterer i at Follo til slutt vinner 21 – 25.

Banens beste for Follo var Vasja Furlan, vi vil også nevne Kyrre Vegard Johannesen som bidro sterkt med sine 7 mål i kampen.

Banens beste for Falk var Roar Fikse Forbord som styrte spillet godt fra midtback, og for ikke glemme Anton Bo Blickhammar som viste gode takter når laget trengte det som mest.

Lørdag kl 16.00 er det klart for returkamp i Follotrykk Arena.

To Top
X