Norsk håndball

Follo med knallåpning i ny arena

Første omgang startet jevnt i Follotrykk Arena. I det 18. minutt tar Haslum time-out på stillingen 13-12. Etter dette drar Follo HK i fra og får på det meste en fem måls ledelse på 20-15. Til pause var stillingen 21-17.
Fem minutter ut i andre omgang reduserte Haslum til 23-21 og ved åtte spilte minutter var stillingen 24-24. Derfra gikk Follo opp til ny ledelse 27-24, som Haslum aldri tok inn. Selv om Follos spiller nummer 4, Kyrre Johannesen, fikk rødt kort etter 19 minutters spill, klarte ikke Haslum å henge med. Follo vinner til slutt 37-34.

Follo HKs trener Jan-Ivar Lorentzen er godt fornøyd med seieren. De spilte etter hans mening den beste offensive kampen på de tre årene han har vært i klubben. Taktikken var å gå offensivt ut mot et Haslum han mener ikke har Norges beste forsvar.

– Vi skulle være offensive i hodet, være 100 prosent til stede i alle situasjoner. Vi kjemper for hver ball, sier Jan-Ivar.

I tillegg sier han til hvor vemodig vakkert det var å spille i den nye hallen. Han er stolt av Ski kommune som har satset på ny arena.

– Det var en deilig følelse å bli løftet frem av 1412 tilskuere i dag, legger han til.

Haslums assisterende trener Tarjei Sundal mener det er vanskelig å vinne kamper når man slipper inn 37 mål.

– I dag var vi ikke bedre. Det var den første kampen, det er mange igjen. Men, det er fortsatt 2 poeng tapt, sier en tydelig skuffet Tarjei.

Vi gratulerer Follo med seier og ny, flott hall. Dagens publikumsrekord sørget for at det ble stor stemning i Follotrykk Arena.

Kampfakta:
Follo – Haslum HK 37-34 (21-17)
Toppscorer Follo: Steffen Berg Løkkebø – 9 mål
Toppscorer Haslum: Erlend Mamelund – 11 mål.

Utvisninger:
Follo: 7 x 2 min + rødt kort
Haslum: 3 x 2 min

Dommere:
Andre Hansen og Øistein Pettersen

To Top
X