Landslag

Flere overraskelser til VM i Serbia

supportere_serbiaDenne helgen ble de siste lagene klare til VM i Serbia som avholdes i desember. Og, allerede kommende helg, 15.juni, trekkes gruppene.

Overraskelsene

At dette blir et VM litt utenom det som har vært i det siste kan man med stor sikkerhet si. For traveren Russland er ute av mesterskapet for første gang siden 1991, og det på bekostning av Nederland.
Nederland har vært sparringspartner til Norge ved noen anledninger de siste årene, og man har kunnet se at de har enkelte gode perioder hvor de kan hamle opp med de største, men at de skulle slå ut stormakten Russland kom overraskende.

At våre naboer Sverige skulle ryke ut kom også som en overraskelse da Polen vant både borte- og hjemmeoppgjøret. Polen har noe på gang og kanskje kan de bli en liten outsider til å true noen på oppløpssiden i VM i desember. Laget ledes og trenes av danske Kim Rasmussen, og vi har sett hva danske trenere kan gjøre med disse nasjonene som ikke nevnes i toppsjiktet til vanlig. Brasil med Morten Soubak er et godt eksempel her.

Her er lagene som skal delta i VM i Serbia:

Fra Europa:
Serbia (arrangør)
Norge (regjerende mestere)
Montenegro
Ungarn
Tsjekkia
Denmark
Poland
Germany
France
Netherlands
Spain
Romania

Fra Pan-Amerika:
Brasil
Argentina
Paraguay
Dominikanske Republikk

Fra Afrika:
Angola
Tunisia
Algeria
Kongo

Fra Asia:
Kina
Japan
Sør Korea

To Top
X