Internasjonal håndball

Flensburg sa takk og farvel etter pausen

Lørdag kveld hadde Elverum duket for stor håndballfest i Håkons hall på Lillehammer i forbindelse med Champions League oppgjøret mot tyske Flensburg.

Hele 9512 tilskuere hadde tatt turen til Lillehammer for å overvære det som sannsynligvis er en av de største publikumskampene vi får oppleve i 2020.

Flensburg som har nordmenenne Magnus Jøndal, Gøran Sørgaard Johannessen, Torbjørn Bergerud og Magnus Abelvik Rød på laget var store favoritter før de kom opp til Lillehammer. Og, selv med Abelvik Rød på tilskuerplass skulle det ikke by på de store utfordringene på papiret.

Elverum holdt godt følge med Flensburg i hele første omgang, hvor lagene vekslet på å være i ledelse. Elverum kunne gå til pause med tyskerne kun ett mål foran, og fremdele ha et håp om å kunne ta poeng.

Men, det skulle ikke ta lang tid etter pause før Flensburg begynte å vise klasseforskjellen på lagene. Flensburg fosset ifra og utnyttet dårlige avslutninger og personlige feil hos Elverum. Målene fosset inn og tyskerne var på et tidspunkt hele 10 mål foran.

Elverum kom imidlertid til og hadde noen flotte kombinasjoner mot slutten, som gjorde at det ikke ble mer enn et seks måls tap.

Elverum – SG Flensburg, Håkons hall, Lillehammer
Resultat: 28-34 (14-15)

To Top
X