Norsk håndball

Fjellhammer viste styrke

Stian Andre Brevik, Haslum, var i storslag da Haslum møtte Fjellhammer til treningskamp onsdag kveld. Med gode avslutninger fra både sin kantposisjon og fra 7-metermerket var han helt klart en av banens beste i oppgjøret mot Fjellhammer.

Dette hjalp imidlertid lite på sluttresultatet som ble 31-27 i Fjellhammers favør. Fjellhammer hadde forøvrig en to måls ledelse til pause som de tydelig ikke ville gi fra seg.

Generelt var det en kantenes kamp, da det var store åpninger for kantspillerne i begge ender, og de fikk flere gode muligheter enn hva som normalt er.

Ellers vil vi trekke frem Fjellhammers svenske linjespiller, Anton Karlsson, som kun er 20 år og som trener Kristian Bliznac har stor tro på.

– Anton er en spennende linjespiler som skiller seg fra de vi har. Styrken hos Anton ligger i det offensive spillet og jeg tror han kan komme til å overraske mange, forteller Kristian Bliznac, Fjellhammers trener.

I kampen mot Haslum sørget han for flere scoringer og 7-meterkast, og vi gleder oss til å følge unggutten utover sesongen.

To Top
X