Hovedsak

Fire norske lag til kvartfinalene

De norske fargene blir sterkt representert i kvartfinalene i Europacupene i håndball for kvinner denne sesongen, ettersom både Byåsen (EHF Cup), Larvik, Gjerpen og Levanger (alle i Cupwinner Cup) er klare for «kvarten» etter helgens kamper.

Byåsen forsvarte ledelsen fra den første kampen i åttedelsfinalen i EHF Cupen, og gikk videre med 52-48 samlet over to møter med polske Lublin. Trønderne vant begge kampene med 26-24.

Også i Cupwinner Cup ble det trøndersk suksess. Iuventa Michalovce slo Levanger 29-28 i første duell i Slovakia, men Levanger vant 19-13 på hjemmebane, og gikk dermed videre med 47-42 sammenlagt.

Larvik vant 26-22 i returoppgjøret mot danske KIF Vejen, etter å ha vunnet den første kampen med 25-21 i Danmark. Sammenlagt går de regjerende CWC Mesterne videre med 51-43.

I den samme turneringen tok Gjerpen seg videre med 74-63 sammenlagt i sine møter med Karpaty Uzhgorod (Ukraina). Begge oppgjørene ble spilt i Ukraina denne helgen, og det var Gjerpen som kom best ut av begge de to målrike kampene: 39-30 og 35-33.

Kvartfinalene i de ulike cupene trekkes i Wien tirsdag 17.mars.

To Top
X