Norsk håndball

Favorittene til cupfinale i Oslo Spektrum

I onsdagens semifinaler ble det favorittene som gikk videre til finale i Oslo Spektrum. P

På kvinnesiden blir det for sjette gang på rad Byåsen og Larvik som møtes. Byåsen tok imot Nordstrand i Trondheim og var nær på å gå på en smell. Med uavgjort 20-20 og ni minuttter igjen å spille var det stor spenning.

Med kun en ett måls ledelse i siste minutt sikret Byåsen seieren med enda en scoring de siste sekundene og dermed en cupfinalebillett. Sluttresultatet ble 25-23.

Larvik vant rutinemessig mot Gjøvik/Vardal 15-24. Gjøvik/Vardal ga imidlertid Larvik god motstand og igjen en god forsvarskamp.

Spennende i Langhushallen
Follo hadde klare ambisjoner om å gi serieleder Drammen kamp om cupfinalebilletten. Og, det klarte de til de grader. Med kun fire under til pause var det fremdeles håp for hjemmelaget i Langhushallen.

Drammen klarte å rykke fra en liten periode i andre omgang og fikk se en syv måls luke, 17-24. Follo hadde ingen planer om å legge seg ned og gi opp av grunn. Timeout og forsvarsendring til 3-2-1 ga god uttelling. Fra å ligge under med syv mål var det plutselig kun tre mål under med minuttet igjen på klokka.

Igjen øynet man et håp og var opp på ett mål under før Drammen avgjorde til sluttresultat 31-33 og en plass i finalen.

I den andre semifinalen var det Elverum som tok imot overraskelseslaget BSK/NIF-OSLO S. I denne kampen var det Elverum som tok styringen og styrte inn til en solid 37-28 seier.

To Top
X