Norsk håndball

Favorittene med storseire

De fire favorittene, Larvik – Byåsen – Storhamar – Tertnes, som kommer til å slåss i toppen av tabellen, tok alle hver sin tosifrede seier i dag.

Byåsen som tok i mot Nordstrand beviste at det er stor forskjell mellom dem med hele 30-12 i Trondheim Spektrum. Byåsen trener Geir Oustorp rullerte mye på laget og alle spillerne fikk spilletid.

Byåsens Ida Alstad, som blir med i landslagstroppen under World Cup neste uke, viste seg fra sin gode side og leverte mange gode prestasjoner.

– Ida er «poteten» vår og jeg vet hun er i god form, kunne Byåsnes trener Geir Oustorp fortelle etter kampslutt.

Gøril Snorroeggen var også med i denne kampen og viser god fremgagn etter å ha vært lenge fraværende på grunn av skulderskade. Hun håper selv å være klar til VM i desember.

Larvik og Tertnes rett og slett kjørte over sine motstandere i kveldens runde. Larvik vant hele 39-16 på bortebane mot Stabæk og Tertnes tok imot Gjerpen på hjemmebane og sendte de hjem med 31-14 i sekken.

Storhamar som fikk en lærepenge av Larvik i sist runde tok i mot Selbu og plasserte dem på bussen med 36-25. Og, dette på en dag hvor Storhamar ikke har noe mer enn en grei dag på jobb.

Levanger tok i mot Vipers Kristiansand som leverte en god prestasjon mot Tertnes i første runde. Men, Levanger viste at det ikke skal bli enkelt å ta poeng mot de på hjemmebane og stakk av med alle poengene med seier 23-20.

Et annet lag som skal vise seg vanskelig å ta på hjemmebane er Gjøvik/Vardal som igjen tok poeng på hjemmebane. Med 22-12 mot Nordstrand i dagens serierunde er Gjøvik/Vardal laget som slipper inn minst mål.

To Top
X