Norsk håndball

Favoritt røk på en smell i semifinalen

I herrenes spill på vei til Oslo Spektrum har alt gått mer eller mindre som forventet. Favorittlagene Elverum og ØIF Arendal tok seg begge frem til hver sin semifinale hvor alt var mer eller mindre duket for at man skulle kunne oppleve de to i Oslo Spektrum i romjulen.

ØIF Arendal blir hjemme i romjulen

Halden TH hadde null press på seg da de gikk inn i kampen mot storfavoritt ØIF Arendal. Arendal på sin side var på hjemmebane, med store forventninger fra både supportere og alle andre rundt klubben som så det som en selvfølge at det ble en tur til hovedstaden i romjulen.
Halden TH ville det imidlertid annerledes og hadde marginene på sin side i tirsdagens semifinale. Med passivmarkering fra dommere, en lags-timeout og 26-26 på tavlen var det ikke store rom for å kunne avgjøre kampen. Men, Halden TH og Kristoffer Henriksen grep sjansen og banket inn 27-26 med kort tid igjen av kampen.
ØIF Arendals siste mulighet gikk ikke veien og Halden kunne juble for sin første NM-finale noensinne.

Haldens motstander blir…

Om det blir Bækkelaget SK eller Elverum som skal til Oslo Spektrum i romjulen blir avgjort onsdag kveld i Nordstrand Arena. Da møtes lagene i en spennende kamp som kan sees på som ganske åpen skal man ta de siste oppgjør mellom disse to i betraktning.
Og, vi tror Elverum skal finne sitt europeiske nivå om de skal sikre seg en plass i NM-finalen når de møter Bækkelaget onsdag kveld. Oslolaget har vist at de kan hamle opp med de store flere ganger og har hatt en fin sesong i så måte.

To Top
X