Andre nyheter

Farvel til 2016 og velkommen 2017 – godt nytt år!


Vi legger 2016 bak oss på denne siste dagen av året og går inn i et nytt spennende år hvor det skal atter en gang kjempes om medaljer, pokaler og ære.
Med to gode prestasjoner fra de norske seniorlandslagene i 2016 i de respektive Europamesterskapene, så blir det spennende å følge de fremover i 2017. Allerede nå i januar får vi se de norske håndballgutta i aksjon i Frankrike, og håper de kan ta et nytt steg i retning å nærme seg de beste i verden.

At norske klubblag på både dame- og herresiden er med å kjempe ute i Europa er også noe vi finnere både spennende og interessant. At vi i tillegg har norske spillere ute i Europa i de beste klubber gjør at vi bør være godt rustet internasjonalt i fremtiden. Nå gjelder det for norsk klubbhåndball å tilrettelegge både det sportslige og økonomiske så vi kan holde på og få hjem de beste spillere til å spille i den norske ligaen.

Uansett hva som skjer vil vi her i redaksjonen forsøke å få rapportert og skrevet interessante artikler for deg som leser av nettsiden.

Vi ønsker deg og dine et godt nytt år!

To Top
X