Landslag

Fantastiske opplevelser venter i Albertville

Fantastiske opplevelser i Albertville

I mange år har håndballjentene gitt oss noen minneverdige opplevelser i atskillige mesterskaper. TV-tallene har gått gjennom taket, og tusenvis av nordmenn har reist verden rundt for å oppleve det hele i sprell levende live.

Håndballgutta har stått litt i skyggen av håndballjentene, men tok sist året steget opp og ble en ettertraktet vare de også. Nordmenn slang seg på flyet i ren ekstaste og på impuls, mens de booket hotell og søkte etter billetter mens de stod i innsjekking på Gardermoen for å se de siste oppgjørene i Polen sist år.

Høy stemning i hallen

Håndballgutta er i ferd med å seile opp til noen minneverdige opplevelser som du bør få med deg i hallen. For den stemningen som er rundt i hallene er noe for seg selv, og som vi aldri opplever hjemme i Norge. Haller som tar 10.000 mennesker og oppover, hvor lydnivået er på over hva et hardrock band klarer å stille med på konsert og en underholdning det ikke finnes maken til på banen skal bare oppleves live.

Opplev håndballgutta på nært hold

Skulle budsjettet etter julen være sprukket får du ta turen innom www.forbrukslån.no eller lignende steder for å finansiere en opplevelse det kan bli lenge til du får oppleve igjen.
Som IHF og franskmennene sa, dette blir det mest fantastiske VM, og det har de jo rett i så langt. Lys, lyd, maskoter, show, video på storskjerm, aktivisering av publikum i time-out, pause og før kampen gjør et hele til en opplevelse litt utenom det vanlige.

Setter kursen mot den gamle OL-byen Albertville

Håndballgutta setter fredag kursen mot Albertville, den gamle OL-byen vil være vært for Norges åttendedelsfinale og eventuelt kvartfinale, før turen går til Paris hvor det hele skal avsluttes i en Grand Finale.

Hele VM er fordelt på hele åtte forskjellige byer, med relativt store avstander mellom hver by, så det byr på litt reising. For håndballgutta betyr det sannsynligvis ikke all verden, for «brakkesyken» ved å være for lenge på et og samme sted kan jo også slå inn. Så det blir både fordeler og ulemper med forflytning under et mesterskap.

Norge spiller sin åttendedelsfinale på lørdag, og eventuell kvartfinale på tirsdag. Søndag spilles den andre åttendedelsfinalen og det vil da bli klart hvem Norge eventuelt vi møte i kvartfinalen.

To Top
X