Norsk håndball

Eventyret over for Utleira i cupen

Kvinnenes kvartfinaler i cupen ble onsdag  ettermiddag avgjort og allerede torsdag vet vi hvilke lag som skal møtes i semifinalene. Trekningen foregår på Ullevål torsdag.

Et av de sterkeste hjemmelagene, Gjøvik/Vardal, hadde besøk av Vipers Kristiansand. Igjen viste det seg at det skulle være vanskelig å både ta med seg poeng og score mange mål mot Gjøvik/Vardal. Med sluttsifrene 18-16 sikret Gjøvik/Vardal seg den første semifinaleplassen.

Njård var det laget som i utgangspunktet så ut til å ha den tøffeste oppgaven av Postenligalagene. På besøk var Byåsen som med sine mange landslagsaktuelle spillere nok var spådd å få en enkel oppgave på sin visitt i Oslo.
Men, Njård viste muskler og ledet lenge kampen før Byåsen tok over føringe og red til slutt en sikker 30 – 20 seier og forventet semifinaleplass i land.

Eventyret over
Andredivisjonslaget Utleira hadde klart bragden å ta seg helt til en kvartfinale og ville nok på en god dag ha sjansen mot Nordstrand om de samtidig hadde en dårlig dag. Men, slik gikk det ikke, for Nordstrand sikret seg semifinalplassen med en ni måls seier, 33 – 24.

Et annet lag som også måtte tro på eventyr og andre mirakler var Tertnes som igjen gjestet Arena Larvik. Som sist lagene møttes, i serien, var det en umulig oppgave Tertnes var ute på mot motstander Larvik.
Igjen var Tine Rustad Kristensen i storform og var i fyr og flamme med sine tretten mål, flere assists hvor backhandpasningen ut til kantspiller Kari Mette Johansen var høydepunktet.

Nedturen for Larvik ble at Nora Mørk gikk ut med en alvorlig skade etter knapt minuttet spilt. Hun ble lenge liggende på spillebanen før hun med hjelp kom seg opp og ble geleidet bort på sidelinjen.

To Top
X