Norsk håndball

Etterlengtet seier for BSK/NIF

Det var et heltent BSK/NIF-lag med kniven på strupen som tok i mot Viking lørdag ettermiddag. BSK/NIF lå under streken, med fem poeng og nest siste plass i postenligaen før denne kampen.

Viking hadde en skadefri Kjetil Strand på banen, men stilte uten flere profiler. Edwin Fjeldtvedt, Joar Gjerde, Jo Svendsen og Morten Ørevik var ute med skade og Vegard Samdahl var aldri på banen denne kampen.

BSK/NIF har hatt noen kamper med skuffende resultater så langt i sesongen, men det virket som om forrige kamps tap mot Herulf Moss var glemt i dag. Johannes Hippe og Anders Skiaker Myhra kjempet hardt for poeng i dag, og sammen med en god Emil Jungman i mål ble det endelig seier.

Selv med åtte mål fra Vikings storskytter, Kjetil Strand, og en Sturle Erland som gjorde en god prestasjon i dag, klarte ikke Rogalendingene å sikre poeng.

Kampens beste, Johannes Hippe, var strålende fornøyd med seieren.

– I dag skulle vi bare kline til! Det var ingen annen strategi i dag. Vi vet vi må stå ekstra på Kjetil Strand, men det vet alle lag i postenligaen. Men ellers så var det bare å krige.

Hele laget har hatt en tung tid og har hatt et lite oppgjør etter forrige kamp.

– Vi har vært så langt nede, så herregud så deilig det her var! Nå håper vi det snur. Vi satt i garderoben en time etter trening på onsdag og bare snakket ut. Vi har ikke fått det til, men vi får det til på trening, så det må jo komme ut. Og det gjorde det i dag!

KAMPFAKTA
BSK/NIF – Viking Håndball
, Nordstrandshallen
Resultat: 34-29 (17-13)
Utvisninger: BSK/NIF 5 × 2 min, Viking 4 x 2min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning
Tilskuere: 427

BSK/NIF
Johannes Hippe(9), Anders Skiaker Myhra(7), Jakob Heian Ringdal(4), Anders Tverdal(3), Henrik Eriksen(3), Simen Strømberg (3), Erlend Johannessen Egeland (3), Steffen Wahlund (1), Christian O´sullivan(1), Espen Røhmer, Ørjan Gabrielsen, Emil Jungman, Per Egil Riddervold

Viking
Kjetil Strand (8), Sturle Erland (7), Simon Blombäck (4), Håkon Følstad (3), Fredrik Haaland (2), Erik Rafoss (2), Kristoffer Jåsund (1), Ingvar Arnason (1), Martin Hare, Vegard Samdahl, Robert Lechte, Ole Andre Lerang

To Top
X