Dansk håndball

Espen Lie Hansen til Bjerringbro-Silkeborg

Seriegull til Espen Lie Hansen og DHK

Espen Lie Hansen er klar for Bjerringbro-Silkeborg og blir dermed lagkamerat med Joakim Hykkerud.

Etter å ha slått gjennom på det norske landslaget under VM ble 22-åringen enda mer populær og til slutt var det altså danske Bjerringbro-Silkeborg som sikret seg underskriften til stortalentet.

– Den danske ligaen blir bedre år for år, og jeg regner den for den tredjebedste i verden akkurat nå. Samtidig er det store håndballpersonligheter, som vender nesen mot Danmark, så for meg vil det bli en stor utfordring å være en del av det hele, sier Espen Lie Hansen, som gleder seg til å spille med sine nye lagkamerater.

Den danske trenerpersonligheten Karsten Albrektsen som trener BSV er klar i at han har fått skaffet seg en spiller med stort potensiale for den danske toppklubben.

– Espen har et fantastisk potensiale, og jeg ser egentlig ingen grenser for hans utvikling. Vi har manglet en spiller, som kan avslutte litt lengre ute fra enn de andre typer vi har, så det blir bra for laget å få den dimensjonen med, forteller Albrektsen i en pressemelding fra klubben.

– Desutten er han en såkalt toveisspiller, og det har vært vårt mål å sikre oss spillere, somkan være med på å gjøre spillet både hurtigere og bedre, smiler en godt fornøyd Karsten Albrektsen.

To Top
X