Norsk håndball

Erlend Egeland til BSK/NIF

Den unge Øyestad IF spilleren, Erlend Egeland, har signert en to års kontrakt med Osloklubben BSK/NIF. Egeland har i flere år vært fast inventar på yngre landslag, og nå i det siste også på rekruttlandslaget.

-Vi er veldig fornøyd med å få på plass Erlend. Han vil styrke oss betydelig forsvarsmessig. Samtidig som han vil gi vårt angrepsspill en klart større bredde. Han har stått sammen med Preben Vildalen i midtforsvaret hele sesongen i Arendal. Vi håper han tar med seg den tøffheten til Oslo, sier sportssjef Henrik Wilhelmsen.

Og, det er nettopp der, i forsvaret, BSK/NIF har slitt denne sesongen. For klubben scorer nok mål til å være med helt i toppen, men har dessverre ikke klart å tette igjen bakover. BSK/NIF endte på en femte plass denne sesongen.

Selv ser unggutten fra Arendal frem til å spille for BSK/NIF neste sesong.

-Jeg gleder meg veldig til å spille for BSK/NIF. Det er et utrolig spennende lag, og jeg ser fram til å kunne bidra for klubben, sier Erlend Egeland.

Erlend Egeland blir den åttende spilleren på BSK/NIF som figurerer på et av de norske landslagene.

– Det antallet er vi meget stolte over, og vi har god grunn til å se fremtiden lyst i møte. Vi ønsker ytterligere 3-4 spillere før stallen er komplett. Forhåpentligvis er alt avklart før sluttspillsavslutningen neste helg, avslutter sportssjef Henrik Wilhelmsen.

To Top
X