Norsk håndball

Endelig kom lyset på Sola

Etter en dårlig start på sesongen ventet opprykkskollega Flint Tønsberg for nyopprykkede Sola.

Lagene spilte i samme divisjon sist sesong og møttes i siste seriekamp hvor Sola tok med seg to poeng mot dengang ubeseirede Flint.

Søndag var det igjen duket for kamp om poengene, endog i en ny divisjon, og det var ingen tvil om at det var tenning i begge leirene.

– Vi har noe å hevne fra en heller middelmådig kamp hvor vi tapte med tolv mål mot dem i våres. Vi gleder oss, sa trener Pål Oldrup Jensen til Tønsberg Blad før kampen.

Hevnen til Oldrup Jensen var imidlertid godt kamuflert da Sola til tider valset over laget fra Tønsberg og kunne gå til pause med en fem måls ledelse 12-7.

– Spillerne skal virkelig ha honnør for sine prestasjoner i den første omgangen. De var på hugget fra avkast og slapp aldri gjestenes spillere inn i kampen i det hele tatt i løpet av de første 30 minuttene, sa Sola-trener Knut Ove Joa til Aftenbladet like etter kampslutt.

Flint hadde en god periode i begynnelsen av andre omgang og hadde kontakt på 15-13, men det varte ikke lenge før Sola igjen satte inn et ekstra gir og kunne sikre seg seieren 28-20.

To Top
X