Landslag

EM 2020: Spansk og Nederlandsk seier i gruppe C

Lørdag ettermiddag ble det spilt to kamper i Trondheim Spektrum. Begge kamper i gruppe C.

Først ut var det Latvia og Nederland. Og, som forventet var det Latvia som kom dårligst ut av denne kampen. De kjempet riktignok godt gjennom hele kampen, men med en målvakt som slapp inn de enkleste baller ble det for tøft.
De orange fra Nederland kunne dermed slippe jubelen løs og har nå en teoretisk sjanse til å nå sluttspillet hvis de vinner mot Tyskland i siste gruppespillkampen på mandag.

Tyskland var i bunn og grunn sjanseløse da de møtte Spania i lørdagens andre kamp i Trondheim Spektrum. Spanjolene kom også best igang etter en periode hvor begge lag hadde brent noen sjanser og det fremdeles stod 0-0 etter tre fire minutter spilt.

Derfra og ut hadde Spania mer eller mindre kontroll på kampen, selv om Tyskland en liten periode nærmet seg litt. Det var imidlertid aldri noen fare for Spania som bare kunne gire opp litt og så var avstanden alt for stor til at selv tyskerne kunne tro på en seier.

Spania er da videre til sluttspill, og det er åpent om det blir Tyskland eller Nederland som tar seg videre sammen med spanjolene.

To Top
X