Andre nyheter

EM 2020 – Dette må du vite

Norge i semifinale


Vi tar større og større skritt inn i 2019, og håndball-em for menn nærmer seg. I januar 2020 vil supportere fra tjuefire land besøke arenaer i Sverige, Østerrike og selvfølgelig Norge. Det blir er en spennende turnering å se frem til. Vi har undersøkt arrangementet nærmere og funnet ut noen ting du som elsker håndball vil vite.

Gruppespillet

EM 2020 starter med et gruppespill med seks firelagsgrupper. To av dem er spilles i Sverige, i Arena Scandinavium i Gøteborg og Malmø arena. Norge og Trondheim Spektrum er vert for to av gruppene. De to beste lagene i hver gruppe går videre til hovedrunden, som spilles i Wien og Malmø.

Norges landslag

Norges håndballag har de siste årene vært i bedre form enn noensinne. I 2017 kom forløsningen med en god prestasjon i Frankrike hvor det endte med et VM-sølv. Denne suksessen ble fulgt opp med et nytt sølv i 2019 VM etter at vertene Danmark vant i finalen i Boxen i Herning. Christian Berge og hans menn jakter videre på det gjeveste metallet, gull i et mesterskap.

Finalen

Finalerunden, som inkluderer plasseringskamper, semifinaler, bronsekamp og selvfølgelig til sist finalen, ​​vil finne sted på Tele 2 Arena i Sveriges hovedstad Stockholm. Med en kapasitet på 24.000 tilskuere vil det være mange som komer til å kunne nyte spennende kamper.

Øk spenningen

Hvis du vil gjøre det kommende mesterskapet enda mer spennende, kan du satse på kampene. Nettsiden Casinomir er stedet du kan sammenligne ulike odds med hverandre. De ser blant annet på dem som tilbyr de beste oddsene og forskjellige bonuser. De vanligste måtene å spille håndball på er å satse på resultater og å satse live mens en kamp er i gang.

Et mesterskap på hjemmebane kan bli gjennombruddet i EM og ikke minst gi gode muligheter for å hente hjem en gullmedalje for første gang. Tror du de norske håndballgutta endelig kan hente hjem en gullmedaljer?

To Top
X