Internasjonal håndball

Elverums motstandere i Champions League

Elverum kom med i Champions League etter å ha levert gode arrangement og publikumstall sist sesong. En signering av den franske storspillerene Luc Abalo kan også ha vært med på å sende signaler om at Elverum ønsker å være med i det gode lag ute i Europa.

Uansett grunn til at Elverum kom med blant de 16 lagene som skal kjempe om det gjeveste trofeet innen klubbhåndballen, så er i alle fall nå ruten tegnet opp og både fans og spillere kan gjøre seg klare til en spennende sesong.

Allerede i september skal lagene i Champions League i aksjon. Nærmere bestemt onsdag 16. og torsdag 17.september blir de første kampene blåst igang. Og, du kan bare merke ukedagene i kalenderen med en gang, for nå er det bestemt at onsdager og torsdager blir holdt av for kamper i Champions League med starttid kl.1845 eller kl.2045.

To puljer med 8 lag

De 16 deltagende lagene ble fordelt på to puljer da trekningen foregikk i Wien, Østerrike, onsdag kveld.

Elverum havnet i gruppe med følgende lag:

HC Vardar 1961

Paris Saint-Germain Handball

PGE Kielce

FC Porto Sofarma

MOL-Pick Szeged

HC Meshkov Brest

SG Flensburg-Handewitt

Med tillegg av Elverum er det disse lagene som utgjør gruppe A. Kampene vil bli avviklet i perioden september 2020 – mars 2021.

Lagene i gruppe B er som følger:

Barça

Telekom Veszprém HC

THW Kiel

Aalborg Håndbold

HBC Nantes

HC Motor

RK Celje Pivovarna Laško

HC PPD Zagreb

På veien gjennom Champions League vil vi få gjensyn med flere norske spillere i de andre klubbene, som blant annet Sebastian Barthold i Aalborg Håndbold og Sander Sagosen i THW Kiel. To spillere som markerte seg godt ute i Europa gjennom sine klubber.

To Top
X