Norsk håndball

Elverum sluttspillmestere

Elverum hadde en seks måls seier med seg i sekken da de tirsdag gjestet Haslum i Nadderudhallen. Og, det var ikke det eneste de tok med seg til Nadderud. Fire fulle busslaster med supportere som skapte stor stemning og løftet taket da Elverum til slutt kunne juble over å ha blitt sluttspillmestere.

Selv om det var Haslum som tok hjem seieren i tirsdagens oppgjør var det ikke nok til å ta sin tredje tittel denne sesongen. Erlend Mamelunds skudd i stolpen i sluttsekundene gjorde at Haslum kun tok en fem måls seier, ett mål for lite for å få en tredje og avgjørende kamp.

Det var Elverum som kom best ut fra start i kampen. For mens Haslum hadde målsjansene var det Elverum som klarte å sette de i mål.
Det tok imidlertid ikke lang tid før Haslum også fant nettmaskene og spiste opp Elverums ledelse. Og, fra dette punktet frem til pause var lagene jevngode, noe også pauseresultatet, 16-16, fortalte.

Andre omgang ble en thriller i og med at Haslum tok tak i kampen hvor de spilte seg frem til en seks måls ledelse. Noe som ville gi en tredje og avgjørende kamp.

Med sekunder igjen på klokka smeller Erlend Mamelund av et skudd som i ni av ti tilfeller ville endt i nettmaskene, men som denne gangen endte i stolpen bak Elverums målvakt Morten Nergård.

KAMPFAKTA
Haslum – Elverum
, Nadderudhallen
Resultat: 32-27 (16-16)
Utvisninger: HHK 4 x 2 min – EEH 4 x 2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Kristiansen

Haslum

Henrik Ruud Tovås, Trond Tjemsland, Thomas Kristensen (3), Bård Egil Tobiassen (1), Einar Riegelhuth Koren (3), Anders Røe (4), Sebastian Barthold (3), Anders Morken, Nicolay Hauge (6), Erlend Mamelund (7), Martin G Haldorsen, Kent Robin Tønnesen (4), Håvard Johannesen, Marius Motrøen

Elverum
Vegard B Øien, Simen Kroken, Kim Andre Rinnan (3), Leonel Ojala (1), Odin Sundland, Aleksander Børresen, Andreas Rønnberg (5), Lars Nordberg (1), Christoffer Rambo (3), Magnus Gullerud, Andre Lindboe (7), Erik T Toft (3), Steffen Stegavik (3), Morten Nergård,

To Top
X