Norsk håndball

Ekstraomganger måtte til for å avgjøre semifinalistene

Søndag kveld ble herrenes kvartfinaler i cupen spilt rundt om i Norge.

Drammen som har hatt tidenes sesongstart med sine ni seire på ni kamper, tok imot Haslum for å kjempe om den gjeve semifinaleplassen.
Drammen fortsatte sin flotte seiersrekke med 39-36 over det unge laget fra Haslum.

Elverum tok imot ØIF Arendal og møtte mye tøffere motstand i denne kampen enn de gjorde i seriekampen tidligere denne høsten.

– Jeg regnet med at denne kampen ville bli jevnere enn den forrige, men kanskje ikke fullt så ille, sa Elverum-trener Christian Berge til Østlendingen etter kampen.

Etter en jevn og tøff kamp tok Elverum seg videre til semifinale med sifrene 30-25.

Follo som har overrasket mange denne sesongen dro til Bodø for å forsøke å kapre en semifinale. Hjemmelaget Bodø kom imidlertid best i gang, men fra midten av første omgang tok Follo over og ledet med fire, 19-15, til pause. I følge rapportene fra hallen var Follo totalt overlegne i andre omgang og kunne reise hjem med 37-30 og en semifinaleplass.

I kampen mellom BSK/NIF og Runar holdt det ikke med to omganger på tredve minutter. Etter 35-35 var det her nødvendig med ekstra omganger for å få avgjort hvem som skulle videre til semifinale.

Etter fire spilte omganger var det til slutt hjemmelaget BSK/NIF-OSLO S som kjempet seg frem til en to måls seier 42-40.

35-35





To Top
X