Internasjonal håndball

EHF Final 4 spilles i romjula

Børge Lund fra 2010 hvor han vant Final 4 med THW Kiel
Børge Lund vant trofeet med THW Kiel i 2010. Kan Sander Sagosen klare det samme ti år etter - i 2020?

Nå er det endelig satt en dato for avslutningen av den gjeveste klubbturneringen i Europa. EHF Final 4 skal spilles i romjula, den 28. og 29.desember.

Vinneren av Champions League skal kåres i samme arena som planlagt. Lanxess Arena i Køln vil være rammen for de fire viktigste klubbkampene som spilles dette året.

Alle billetter som er kjøpt til det opprinnelige arrangementet vil bli refundert, og alle innehavere av billetter vil få muligheten til å registrere seg for et eventuelt nysalg av billetter til det kommende arrangementet som vil bli litt annerledes enn de tidligere avholdte Final 4.

De fire kvalifiserte lagene til Final 4 er Barça, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel og Telekom Veszprém HC.

Og, som de fleste sikkert har fått med seg så er det jo noen spillere dette vil bli en spesiell situasjon for. Blant andre for norske Sander Sagosen som har skiftet fra franske Paris SG til THW Kiel. Begge lag har spilt seg frem blant de fire og Sagosen vil dermed møte gamle lagkamerater i kampen om det gjeveste trofeet i klubbhåndballen.

Så får vi se om Sagosen kan gjenta det Børge Lund gjorde tilbake i 2010 da han sammen med nettopp THW Kiel vant finalen i Final 4.

To Top
X