Landslag

EHF Euro 2020: Frankrike og Nederland vant sine kamper

VM i Frankrike

Tirsdag kveld skulle de siste kamper i de resterende gruppene avgjøres.
Vertene Danmark møtte Frankrike i en gruppefinale hvor vinneren ville ta med seg full pott inn i hovedrunden. Noe som også vil gi store sjanser til å sikre en semifinaleplass.

Danmark kom godt ut fra start og var foran en liten stund før Frankrike tok over kommandoen. Med sitt offensive og aggressive forsvar skapte franskmennene problemer for Danmark som kom ut av rytmen og ikke fant de gode løsninger. Noe som også til slutt ga de en tre måls seier til slutt.

Frankrike går dermed inn med full pott i hovedrunden hvor skal møte Russland, Sverige og Spania.

Nederland videre på målstreken

I oppgjøret mellom Ungarn og Nederland var det knyttet stor spenning om de regjerende verdensmesterne skulle ryke ut av mesterskapet med enda et tap i sekken, eller om de skulle klare å ta seg videre ved å slå Ungarn som har vist gode takter så langt.

I en kamp hvor det lenge så ut til at Nederland skulle ryke etter at Ungarn lenge lå i ledelsen, kjempet de orange seg tilbake i kampen og vant med fire mål.

Dette sørget for at Serbia ble skjøvet ned på tabellen, og at Nederland er videre til hovedrunden hvor det skal spilles om en semifinaleplass.

Resultater:

Nederland – Ungarn, Sydbank Arena, Kolding, Danmark
Resultat: 28-24 (13-15)

Frankrike – Danmark, Jyske Bank Boxen, Herning, Danmark
Resultat: 23-20 (12-11)

To Top
X