Internasjonal håndball

EHF Champions League: God innsats av Elverum i Polen og Vipers videre til hovedrunden

Vipers Kristiansand med solid seier

Vipers Kristiansand tok møtte i helgen tyske Bietigheim som ble ståendes igjen med hodet under armen i møtet med sørlendingene. Det tyske laget hadde aldri en mulighet mot Vipers som nå har klart å spille seg videre til hovedrunden i Champions League, etter seieren 34-26.
Nå gjenstår kun FTC Rail-Cargo Hungaria på hjemmebane før gruppespillet i EHF Champions League er ferdigspilt.

Larvik til EHF Cup

Larvik var ikke like heldige, eller gode om man vil, som det Vipers var. På hjemmebane skal det være tøft for gjestene å ta poeng, men det var det ikke for franske Metz som hadde tatt turen opp til Larvik.
Et Larviklag som ikke klarer å henge med i svingene mot de store europeiske lagene lenger måtte se Metz lukke alle muligheter for å være med i det gode selskap, Champions League, denne sesongen.
Det er allikevel ikke slutt på europeisk motstand, for det blir muligheter til å vise seg frem i EHF Cup for Larvik. Men, først står Buducnost igjen på bortebane lørdag 17.november.

Flere nordmenn videre til hovedrunden i Champions League

Både danske Odense og København Håndbold som har flere nordmenn på laget er også videre til hovedrunden i EHF Champions League. Storklubben Györ som etterhvert nesten har blitt norsk er selvfølgelig også med i hovedrunden.
Den ungarske storklubben er det eneste laget som ikke har gitt fra seg poeng i gruppespillet og seiler igjen opp som en favoritt til å vinne hele Champions League atter en gang.
Györ har vunnet Champions League fire ganger allerede og kan ta med seg sin femte denne sesongen. Györ tok tittelen i sesongene 2012/2013, 2013/2014, 2016/2017 og 2017/2018.

Elverum med god innsats på bortebane

Elverum fortsetter å kjempe med nebb og klør for å bevise at de har noe å gjøre blant de store europeiske lagene å gjøre. Og, det må sies at de gang på gang klarer å bevise at de har.
For det er ingen liten oppgave man går inn på når man besøker polske Orlen Wisla Plock på deres hjemmebane. Og, selv om statistikken i uttelling stod til Elverum sin fordel i Polen var det til slutt Orlen Wisla Plock som til slutt vant med to mål, 30-28. Noe som forøvrig var det samme resultatet som polakkene vant med da de besøkte Elverum i september.
Elverum har igjen tre kamper i gruppespillet og skal allerede førstkommende helg ta imot Bucuresti hjemme i Terningen Arena på Elverum.

To Top
X