Andre nyheter

Easycoach – app’en trenere bare må ha

Å være håndballtrener i dagens håndball krever at en er front av utviklingen på alle områder. En trener skal ha god kontroll og gode verktøy å jobbe med.

Etterhvert har mange trenere, også på breddenivå, begynt å ta i bruk de teknologiske hjelpemidlene vi har som pc, nettbrett og smarttelefoner. Og slik som utviklingen er på dette området blir det bare mer og mer brukervennlig for håndballtreneren å bruke det i treningssammenheng.

I Sony Xperia Z sin modell ser vi hva vi kan forvente av telefonene i år. HD skjerm som er 5″ stor, stor prosessor og så blir telefonene mer tilpasset bruken. Sony Xperia Z er også vanntett.

Men, like viktig er jo hva som finnes for å putte inn i disse telefonene. Hva finnes av brukbare apps?

Siden artikkelforfatter også er håndballtrener og gjerne skulle hatt litt bedre oversikt over hvem som var på trening når, og ikke minst en grei oversikt hvor jeg kunne sende felles meldinger gjorde jeg et søk på nett.

Det var da jeg kom over Easycoach fra Ascella i Finnmark. Langt der oppe i nord har de nemlig utviklet en brukervennlig og fornufitg app som jeg kan bruke for å holde kontroll på mine spillere.

Vi stilte noen spørsmål for å få vite litt mer om Easycoach.

Hva er Easycoach?

EasyCoach er en tjeneste for trenere og lagledere. Finnes som en App for iOS og Android. I tillegg kan en bruke nettleseren for å administrere sine lag og spillere.

Hvem er det som står bak EasyCoach?

EasyCoach er utviklet av Ascella AS. Vi er en liten bedrift fra Alta i Finnmark. Les mer om oss på vår hjemmeside www.ascella.no.

Hvordan kan EasyCoach forenkle hverdagen til håndballtrenere?

EasyCoach er laget av trenere/ lagledere for trenere/lagledere. Vi har laget denne tjenesten for å raskt kunne registrere hvem som kommer på trening og hvem som ikke kommer. Få ut statistikk fra dette som kan benyttes til kamper og videre treningsprogram. I tillegg er EasyCoach en kommunikasjonsplattform. Det å kunne sende SMS / E-post til alle lagmedlemmer, eller foreldrene deres (eller begge) er en svært godt likt funksjon.

EasyCoach kommer i et par forskjellige versjoner, en gratis og en betalingsversjon. Hva er forskjellen?

EasyCoach leveres som en app, men det finnes to typer brukerkontoer. En gratis og en Pro.
Som gratisbruker har du muligheten til å ha et registrert lag, registrere oppmøte og treninger for dette laget. En kan sende noen prøvemeldinger fra app’ene.

Som Pro-bruker har en i tillegg. (koster 5.99$, ca 35 kr)

· Ingen begrensinger på meldinger fra app’ene.

· En kan dele sitt lag med andre Pro-brukere (ofte er det flere trenere/lagledere pr. lag)

· En kan opprette så mange lag man ønsker.

· Importere og eksportere spillere

· Statistikk for oppmøte.

Hva er planene videre for EasyCoach?

EasyCoach skal utvikles videre. Vi får mange ønsker og tilbakemeldinger fra våre brukere. Disse ønskene tar vi alvorlig og vurderer fortløpende hva som skal skje videre.
Det er mange veier vi kan gå, men det å gjøre treningshverdagen lettere for treneren og laglederen er det som er i fokus, forteller Mikal Johnsen som er utvikler i Ascella, selskapet bak denne nyttige app’en.

At Easycoach er en fornuftig app kan vi skrive under på. Det er selvfølgelig et stort utviklingspotensiale videre for denne app’en i forhold til å inkludere mer funksjoner med resultater, statistikk etc. Men, i forhold til å administrere laget synes jeg denne app’en er verdt sin tid og pris. Du finner app’en her!

KJØP SONY XPERIA Z HER!

To Top
X