Norsk håndball

Drama til siste sekund i Nadderudhallen

Haslum og Viking møttes på ny til dyst i Nadderudhallen søndag ettermiddag. I forrige kamp vant Haslum knepent med to mål i cupen, den gang var Kjetil Strand ute med skade og Haslum hadde nøkkelspillerne Erlend Mamelund og Kent Robin Tønnesen med i stallen. Det var derfor knyttet spenning til dagens oppgjør, og kampen ble så jevn som forventet.

Lagene fulgte hverandre tett fra første angrep. Til pause sto det 17-16 på tavlen. I andre omgang mistet Viking sin gode strekspiller, Ingvar Arnason, etter tre utvisninger og rødt kort.

I siste spilleminutt fikk også Vegard Samdahl rødt kort, men Rogalendingene klarte å stå i mot det siste Haslumangrepet. Haslum fikk frikast fra 12-13 meter, som Anders Røe satte i stolpen. Kampen endte med poengdeling, stillingen ble 30-30.

Vikings toppscorer i dag, Edwin Fjeldtvedt var litt skuffet etter kampslutt.

– Vi hadde lyst på to poeng i dag, men vi må vel være fornøyd med ett poeng. Vi har alle muligheter, men vi roter vekk gode sjanser på slutten der, vi blir litt utolmodige. Så da får vi ikke begge desverre.

Edwin er også passe fornøyd med lagets innsats i dag.

– Vi får kampen dit vi vil, men vi er litt for unøyaktige i de avgjørende momentene i kampen. Vi har et overtallsspill som vi ikke klarer å utfylle til det fulle på slutten der og vi mister ballen i siste angrep med ti sekunder igjen. Vi er ikke helt fornøyde, men kan ikke være misfornøyde heller.

KAMPFAKTA
Haslum HK – Viking Håndball
, Nadderudhallen
Resultat: 30-30 (17-16)
Utvisninger: Haslum 4x2min, Viking 4x2min(2 røde kort)
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: 454

Haslum
Nicolay Hauge(9), Einar Riegelhuth Koren(5), Anders Røe(5), Thomas Kristensen(4), Bård Egil Tobiassen(4), Sebastian Barthold(2), Martin Gravdal Haldorsen(1), Rune Røed Gauslå, Marius Braskerud, Anders Braskerud, Ken Marius Krabbe, Trond Tjemsland, Henrik Ruud Tovås.

Viking
Edwin Fjeldtvedt (9), Vegard Samdahl (5), Kjetil Srand(4), Ingvar Arnason (4), Jo Svendsen(3), Martin Hare(2), Erik Rafoss (2), Håkon Følstad(1), Sture Erland, Kristoffer Jåsund, Robert Lechte, Ole Andre Lerang.

Haslums beste: Einar Riegelhuth Koren
Vikings beste: Robert Lechte

To Top
X