Norsk håndball

Dommerne avbrøt 3.div kamp


Det var i søndagens kamp mellom Vestli og Asker i herrenes 3.divisjon det noe spesielle skjedde. Dommerne valgte å avblåse kampen noen minutter ut i andre omgang.

Ifølge representanter fra begge lag var det en kamp uten de store tingene. Allikevel så ble det delt ut tre røde kort i kampen.

«Det ble utdelt 3 røde kort på 4-5 min, begge lag ønsket å spille videre og det var ingen «ufinheter» mellom lagene. Dommerne følte seg åpenbart ukomfortable med situasjonen og avbrøt kampen. Blir feil å kommentere mer, men uansett kjedelig for alle når slik skjer.»

Dette skriver en av Askers spillere på Facebook, som også skriver at det er første gang han opplever dette i sin lange tid som håndballspiller.

Dommerne følte seg maktesløse

De to unge jentedommerne følte seg maktesløse etter at de følte Vestlis spillere hånte og undertrykte deres rolle gjennom kommentarer og kroppsspråk.

Derfor valgte de noen minutter ut i andre omgang å blåse av kampen og sende rapport til NHF region øst som kampen sorterer under.

«Selv etter gjentatte tilsnakk og advarsler så de ikke på oss noe annet enn som noen småbarn som ikke vet hva de driver med.»

Dette forteller en av dommerne til handballmagasinet.no

Nå er det opp til NHF region øst hva som blir utfallet av kampen.

To Top
X