Landslag

Detaljene gjør håndballjentene til vinnere

Det er atter en gang mesterskap for håndballjentene og det stilles igjen høye forventninger til at de norske jentene skal prestere på et høyt nivå. Og, det er ingen tvil om at de norske jentene er blant verdens beste håndballag selv om det er foretatt en god del utskiftninger.

Når man driver med idrett på topplan er det de små detaljene som utgjør forskjellen på det å bli aller best. Og, det handler om å være best på alle områder. Alt fra treningsmetoder, taktikk, teknikk, hva en putter i kroppen av mat og drikke, hvordan man behandler de rundt seg og hvordan man forbereder seg mentalt til kamp.

Under VM, som alle andre mesterskap, har håndballjentene med seg et stort team som støtter de opp under mesterskapet og tilrettelegger for jentene slik at de skal kunne prestere på topp gjennom hele mesterskapet som er på nesten tre uker.

Det er mange som vil ha en bit av håndballjentene både under og før mesterskapet. Alt fra aviser til sponsorer.
Noe av de mer morsomme oppgavene for noen av jentene er nok å spille inn reklame og promovideoer. Dette er begynt å bli rutine for noen av jentene og vi tar en sniktitt på hva du kan vente deg under VM.

En av håndballjentenes viktigste sponsorer er Tine med sitt produkt YT. De har vært med jentene en stund og har i år igjen spilt inn en ny ny serie med reklamevideoer som vil bli sett i pausene på håndballkampene om du sitter og ser dem på TV.

To Top
X