Norsk håndball

Det nærmer seg avgjørelsens time for medaljer, opprykk og nedrykk

Det begynner å stramme seg til i serien her hjemme. Både i toppen og nedover i divisjonene. Flere lag er fremdeles med i både medaljekamp, opprykk, nedrykk og kvalikplasser. Temperaturen øker både på banen og sidelinjen for å få med seg de viktige to poengene. Spenningen lever.

Vipers Kristiandsand i førersetet

I kvinnenes eliteserie er det Kristiansandslaget Vipers som ligger i føring foran Storhamar. Riktignok med kun ett poeng i skrivende stund, men Storhamar har en kamp mer spilt, så her vil det fort kunne bli tre poeng distanse mellom de to topplagene når alle har gjennomført 15.serierunde.
Glassverket i bunn har tilgode å få med seg noen poeng og ser ut til å ta turen ned i første divisjon neste sesong. Stabæk ligger riktignok ikke langt foran med sine fem poeng, og har også utpekt seg som et av de to svakeste lagene i kvinnenes eliteserie denne sesongen.

I 1.divisjon ser det ut til at Kongsberglaget Skrim skal gjøre et comeback i den øverste divisjonen. Fana rett under henger seg på og vil være med i den diskusjonen med sine fire poeng bak og en mindre spilt kamp, så ting er ikke hogget i stein der oppe i sølvbyen.
På plassene mellom 3. og 7.plass er det så tett at det fort kan bli en omstokking, og det kan fort bli noen som begynner å puste de to i topp i nakken.

Fem lag med i medaljekampen

I herrenes eliteserie er det i realiteten fem lag som er med og kjemper om medaljene. Selv om Elverum nok har et lite overtak på gullplassen med to kamper tilgode på ØIF Arendal. På de neste tre plassen er det jevnt mellom Drammen, Halden og Halum før det blir et lite gap til de neste på tabellen.
I bunn av tabellen er det Sandnes og Nøtterøy som sliter med å skaffe seg nok poeng til en sikker tilværelse i eliteserien for menn.

I 1.divisjon er det Sandefjordslaget Runar som er på vei tilbake til det øverste nivået. Mens Kristiandsand, Haslum IL og Haugaland ligger under streken.

Følg lagene live

Det å følge lagene live er alltid det beste. Hvis man i tillegg har satt et par kroner på sitt favorittlag så blir det ekstra spennende med å følge spillet live. Akkurat som det er best når man spiller på et live casino.
Har du ikke mulighet til å være i hallen, så har du mulighetene til å følge kampene live på Handballtv.com.

To Top
X