Andre nyheter

Debuterer med bok: «Heidi Løke – Gi aldri opp»


Heidi Løke – verdens beste håndballspiller – kom i dag ut med boken «Heidi Løke – Gi ladri opp». Boken beskriver hvordan Heidi gikk fra å bli skjøvet ut på kanten som 12-åring til å bli verdens beste håndballspiller.

Boken griper også tak i overgangen til Györ og det som fulgte i kjølvannet av dette med oppsigelsen av Karl Erik Bøhn som trener i Larvik HK, og hvilke følelser Heidi hadde rundt dette.

Kjøp boken hos Tanum – kr.332,-

Kjøp boken hos Ad Libris – kr.307,-


Kjøp boken hos Ark – kr.332,-

Kjøp boken hos Bokkilden – kr.332,-

Årets julegave?
Her i redaksjonen er vi sikre på at dette kommer til å bli en av de store julegavene til både liten og stor som interessere seg for håndball.

Her er et lite utdrag fra boken:

11. august 2012. Olympisk mester, 10 000 mennesker på tribunen. Her står jeg alene på badet et øyeblikk. Jentene sminker seg. Stemningen er elektrisk. Vi vant til slutt. Jeg tar på meg den røde kjolen som egentlig er litt for stor, men som vi har fått utdelt av Norges Olympiske Komité. Jeg er stolt. Ble sminken for kraftig? Jeg hører latteren fra jentene, men jeg foretrekker å være alene. «Kommer Mette-Marit på festen?» hører jeg en av jentene spørre. Plutselig er det helt stille og jeg er tilbake til en annen tid. Jeg er i en garderobe i Tyskland i 2001. Lübeck. Idrettslinja på videregående er på skoletur. Jeg, en jente som få trodde på. Jeg, som satt på benken på jenter 12. Jeg tenker på pappa som hadde tre jobber for at vi syv skulle ha det bra. Jeg tenker på mamma som alltid var der. Jeg tenker tilbake på de siste ti minuttene i Lübeck, på denne kampen uten tilskuere. Kanskje var det her jeg bestemte meg? Kanskje var det her jeg ble noe annet enn søstera til Frank.

Kjøp boken hos Tanum – kr.332,-

Kjøp boken hos Ad Libris – kr.307,-


Kjøp boken hos Ark – kr.332,-

Kjøp boken hos Bokkilden – kr.332,-

To Top
X