Andre nyheter

De beste tipsene for å vinne penger på håndball

Anders Zachariasen satte fem skudd i nettmaskene bak Frankrikes målvakt | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Vi alle liker å se på håndballkamper når de sendes på TV og gå på kamper som spilles i hjembyene våre. Vi reiser til og med til utlandet noen ganger for å heia på det norske landslaget. Spenning blir det garantert, men det er en vei å gjøre håndball enda mer spennende. Det er ved å satse på kamper på måter som øker dine vinnersjanser. Interessert? Da skal du lese videre.

Form og historikk har mye å si og som håndballtilhenger har du allerede mye kunnskap når det gjelder alt dette. Det skader ikke å lese så mye informasjon som mulig foran en kamp, da. Kanskje stjernespilleren til et av lagene er skadet? Kanskje en lang reise har gjort at et av lagene blir slitne? Det er mye informasjon som kan finnes på diverse steder på nettet. Gjør hjemmeleksene dine først og fremst.

Neste skritt er å sjekke oddsene. Det finnes mange nettsider som tilbyr odds på håndballkamper og du har ikke tid til å sjekke alle for å se hvem som gir beste odds på utfallet du vil satse på. Da er det nyttig å bruke en oddssammenligningsnettside. Her kan du se odds fra mange diverse bookmakere og velge deretter å vedde ved bruk av bookie-en som tilbyr største odds. Om du skal satse et par kroner eller en femhundrelapp, er det alltid bra med mer overskudd.

Risikofritt spill er alltid bra, og det er den beste måten å satse på håndball. Vi snakker ikke her om å vedde på flere utfall i samme kamp når det blir forandringer på oddsene (selv om det er faktisk en måte som fungerer, men en med veldig små marginer for overskudd). Nei, det vi mener er å spille med bookmakerens egne penger. Når du vurderer å spille hos en online bookmaker er det ofte innskuddsbonuser eller gratis veddemål for å friste deg til å bli medlem. En bonus kan betraktes som gratis penger og du kan bruke den for å satse på håndball kamper uten frykt for at du taper noen ting. Bookmakere som Unibet har alltid flotte bonustilbud for nye spillere som kan brukes for risikofritt spill.

«In-running» betting er også en veldig bra måte å benytte bedre vinnersjanser. Hvis du satser på en kamp som allerede har startet får du bedre inntrykk av hvordan en kamp skal bli. Oddsene kan bli bedre hvis du venter litt og det blir også ofte muligheter til å tjene litt småpenger ved å satse stort på et lag som leder med fem eller flere mål ti minutter før slutt – oddsene kan være lave i slike tilfeller, men penger som kan lett vinnes bør du aldri takke nei til.
Det finnes selvfølgelig ingen måte som garanterer at du vinner alltid, men hvis du satser forsiktig og spill slik som vi anbefaler kan du øke dine sjanser til å vinne. Lykke til!

To Top
X