Internasjonal håndball

Dårlig norsk helg i Champions League

De norske lagene i Champions League kom dårlig ut av sine kamper i helgen.

Vipers skadeskutt

Et skadeskutt Vipers Kristiansand skulle ut på en tøff oppgave da de søndag møtte danske Esbjerg på bortebane. Et Esbjerg fullt av norske storspillere skulle vise seg å bli en for stor oppgave for sørlendingene fra Kristiansand.

Vipers holdt godt følge frem til pause i Danmark. Nordmennene gikk sågar til pause med en ett måls ledelse, 16-15, og hadde nok på det tidspunktet fremdeles et håp om å kunne hente poeng i nabolandet.

Esbjerg med spillere som Marit Malm Frafjord, Kristine Breistøl og ikke minst den gamle landslagsmålvakten Rikke Poulsen i mål skulle bli en munnfull for Vipers i andre omgang. Ball etter ball gikk i nettmaskene, enten ved at de ble dyttet inn på linjeposisjonen eller banket inn bakfra av en godt skytende Kristine Breistøl som med sine 8 mål var en stor bidragsyter til Esbjergs 35-30 seier.

Utsolgt arena i Paris

Da Elverum på lørdag entret banen i Paris, var det foran et utsolgt arena der Taiga’n, Elverums supportere, hadde blitt fratatt både bannere, flagg og trommer i sikkerhetskontrollen inn til arenaen.

Franskmennene hadde sørget for at det skulle bli ordentlig trykk fra tribunen og hjelpe PSG frem til to viktige poeng mot det norske laget.

Og, det gikk som det måtte mot det stjernespekkede franske laget med Sander Sagosen i spissen. Nordmannen banket inn 8 av PSGs 31 mål. Franskmennene vant til slutt 31-25.

To Top
X