Norsk håndball

Dårlig helg for Oslolagene

Alle de tre Oslolagene i Postenligaen røk på tap i helgens runde.

I lørdagens oppgjør mellom BSK/NIF og Drammen var det faktisk vertene som hadde grepet til å begynne med. Men, gutta fra «høgda» hang med til 7-7 halveis ut i første omgang og så var det slutt.
Drammen festet grepet og sikret seg en solid syv måls seier over BSK/NIF.

– Vi kan ikke tillate oss å slippe inn godt over 30 mål hver eneste kamp. Drammen herjer med oss bakover og keeperene har heller ingen redninger. Og når vi bommer på for mange 100 prosentsjanser, så har vi ikke mulighet til å være med på en dårlig dag, sa spillende trener Michael Rehnquist til Nordstrand Blad etter kamp.

BSK/NIF – Drammen
Resultat: 31-38 (16-20)

Nyopprykkede Oppsal var på tur over fjellene til Bergen og Fyllingen. Og, her var det Fyllingen som tok kontroll fra start til slutt.
Fyllingens Kristian Bjørnsen satte hele elleve mål bak Oppsals målvakt før sluttsignalet gikk.

Fyllingen – Oppsal
Resultat: 33-23 (16-14)

Søndag var det Vålerenga som var på tur ut av byen og besøkte Elverum. Og, her fikk laget fra Oslo en leksjon i forsvarsarbeid.
Det Oslolaget hele ti minutter før de klarte å lure den første scoringen inn i Elverums nettmasker. Og, med det sagt så har man vel tegnet bildet for hvordan dette gikk.
Vålerenga ble sendt hjem med et ti måls tap og et signal om at det er stor forskjell på første divisjon og Postenligaen.

Elverum – Vålerenga

Resultat: 29-19 (16-6)

To Top
X